Skip to content

Pårørende på lufta!

Kvinne snakker i megafon

Vi starter podkast!

Det gjør vi for å få nok en stemme ut i samfunnet og for å belyse, diskutere, informere og få frem erfaringer til pårørende og deres viktige rolle i dagens samfunn. En podkast som snakker med pårørende, med fagfolk og med andre som har interessante synspunkter og som er med på å diskutere hvordan vi skal få smartere løsninger for halvparten av all omsorg og hjelp til Norges syke og eldre.

En podkast er som et lydbibliotek, hvor DU kan gå inn og finne tema og episoder som DU kan lytte til når det passer DEG

MEN HVA SKAL PODKASTEN HETE???? Hva ville fått DEG til å tenke at dette er noe for meg , – denne må jeg høre på?

Det kan DU være med på å bestemme. Vi har tanker om navn men vil selvfølgelig ha forslag fra de som er målgruppen – enten du er eller har vært pårørende, er en som møter pårørende i ditt arbeid eller på annen måte er interessert i dette området.

Send oss ditt forslag på epost ava@parorendealliansen.no eller bruk kontaktskjema på vår hjemmeside https://parorendealliansen.no/kontakt/ FRIST 9 august. Har du forslag til tema som vi bør ta opp, folk vi bør snakke med eller annet så skriv gjerne dette også.

Vi kan love vinneren heder og ære og en pakke med aktuelle bøker og profilmateriell med pårørende-tema som premie !